☼ma vaatan

foto: internet.
Siia kogun filmilugusid kõigest sellest, mis puudutab keha ja tema terve olemist.

 

 

 

VAKTSIINIDE KAHJULIKKUSEST
USA arst dr Sherri Tenpenny on uurinud vaktsiinide kõrvaltoimeid üle kümne aasta ja kirjutanud vakstiinide kohta mitu raamatut. Kuni aastani 1985 tehti lastele USA-s vaid kolm erinevat vaktsiinisüsti kokku 33 vaktsiini antigeeniga. Aastatel 1985–2010 oli see arv 16 ja saadud antigeenid arv 156. Alates 2010 on see veel enam. Neis vaktsiinides on ühtekokku 63 erinevat kemikaali, k.a. elavhõbe, alumiinium. Video on eestikeelsete subtiitritega.


MIS TOIDUAINE MIS ELUNDILE SARNANEB… JA HEA ON

Põiki pooleks lõigatud porgand sarnaneb silmadele ja on hea nägemisele, tomat südamele, viinamarjad kopsudele, Kreeka pähkel ajule, ingver maole, seened kõrvadele ja kuulmisele, avokaado emakale, varsseller luudele, tsitrused rindadele, maguskartul pankreasele, viigimari munanditele, punased neeruoad neerudele. Mil moel nad kasulikud on ja tänu millele, vaata-kuula rohkem siit.


KUS KULGEVAD KEHAS ENERGIAKANALID
 
heavenlyworkers.comLahe animatsioon meie kehas kulgevatest põhimeridiaanidest ehk naadidest, mida mööda liigub eluenergia praana ehk chi ehk ki. Naadisid on kehas
u 72 000. Joogasüsteemis peetakse iseäranis tähtsaks kolme – lülisambast vasakul kulgeb ida, lülisambast paremal pingala ja enam-vähem keskel sushmuna.


KUIDAS NÄEB 200 KILOKALORIT VÄLJA TALDRIKUL

Õun, või, brokoli, vahvlišoks, pasta, viiner, kiivi, burger, muna, pirukas, paprika, kommid, saiakesed, avokaado, porgand, koka, sink jm – siin nad kenasti koos grammidega taldrikule sätitud. Vaata, sest oma silm on kuningas!