minujutud

Lugude lugemiseks kliki värvilisel pealkirjareal.

Minu maailma parim isa
Lugu, mis tahtis isa 20. surmapäeval ise tulla. Meelde tulid pildid sellest, mis on see miski, mille eest ma olen hullupööra tänulik ja õnnistatud, et selline mees mu isa oli. Sellest, kuidas ma igatsen meie jutuajamisi nähtavast ja nähtamatust maailmast, isa lapsemeelsust, helget rõõmu, optimismi…

Igatsus
Muinasjutt, mis sai kirjutatud loomingulise ja enda sisse vaatava tööna retriidil Üksildusest hoitusse. Mu elu esimene enda kirjutatud muinasjutt. Inspiratsiooniks toosama kiisupilt.

 

Minu looduselugu
Ma olen looduseusklik ning mida aeg edasi, seda enam. Planeet Maa, tema olendite ilu, suursugusus ja haprus võtab mind jätkuvalt hingetuks. Mida see looduseusklikkus minu jaoks tähendab, sellest ongi jutt.

Minu mitteakadeemiline haridus
Mõtlesin üks päev, et paneks endale kirja need mind mõjutanud töötoad, laagrid ja kursused. Aastate, toimumiskuu ja ürituste järjekorras koos kommentaaridega. Sai päris pikk, aga mõnus mäluvärskendus.

Tänulikkusetunne & selginemised
Ma täna ühel hetkel mõneks hetkeks väga tundsin oma hinges tänulikkust. Mitte ei mõelnud, et tunnen, vaid tundsin, tõeliselt. Ja küll oli hea tunne! Ise ka ei tea, millest ja kustkohast see niiimoodi tuli…

Delfiinide tervendav vägi
Need ookeanikaunitarid on olnud mu elus umbes 10-aastasest peale ja vabaduses elavate delfiinidega koos ujuda on üks mu suur unistus. Kuna seda kogemust mul veel jagada pole, räägin oma delfiiniarmastusest ja senistest delfiinidega kohtumistest.

Jumala sõrmejälgede puudutus
Külaskäigul kristallide maailma tuletas mulle end meelde mu ükssarvik ning kristalliterapeut Liis pani südamele, et kuna olen looduslaps, peaksin tantsima, sest nemad nii teevad… Ja oma looduse koduga ühenduses olemiseks sööma rohelist.

Minu reisiunistused 2020
Jätkan reisiunistamast, sest unistamine ei maksa õnneks
mitte midagi ja on tohutult hingekosutav tegevus. Ja reisiunistada ma oskan 🙂

Minu reisiunistused 2019
Mul on neid vaat niiiii palju. Kogusin need, mis kütkestavad, ühte kohta, et oleks hea vaatamas ja võlumas käia. Eriti vahva, kui ka Kõiksus ja  Küllusejumalanna oma õla alla panevad.

Mu koduka-aasta 2023 tipud & topid
Aasta 2023 oli mul siin väga vaikne. Sellele vaatamata ei unustanud te mind ära, mille eest ma olen teile nii tänulik. Siiralt. Kõige populaarsem oli taas lugu MMS-st, DMSO-st ja isetervenemisest koos Janika Veskiga.

Mu koduka-aasta 2022 tipud & topid
Aasta 2022 oli mõtlikkuse ja tagasitõmbumise aasta. Sestap ei saanud lugusidki siia nõnda palju, kui varasematel aegadel. Kõige populaarsem oli taas lugu Janika Veskist, MMS-st, DMSO-st ja isetervenemisest.

Mu koduka-aasta 2021 tipud & topid
Aasta 2021 kõige populaarsem lugu oli taas, juba neljandat aastat järjest, Janika Veskist, MMS-st, DMSO-st ja isetervenemisest. Selle lugemisedu teise koha loo ees oli pea 13-kordne! Ja küll on teid maailma nii erilistest paikadest!

Mu koduka-aasta 2020 tipud & topid
Aastal 2020 jõudsin üles riputada lugusid veelgi vähem, kui aasta varem. Kõige populaarsem lugu oli taas Janika Veskist ja MMS-ist, DMSO-st ja isetervenemisest. Vaatamisi oli kokku 24 878, külastajaid 13 837 ja üldse oli teid kokku 69 riigist.

Mu koduka-aasta 2019 tipud & topid
Aastal 2019 riputasin uusi jutte üles vaid 7, rohkem ei jõudnud. Kõige populaarsem lugu oli teist aastat järjest Janika Veskist ja MMS-ist, DMSO-st ja isetervenemisest. Vaatamisi oli kokku 25 647, külastajaid 13 710 ja üldse oli teid kokku 70 riigist.

Mu koduka-aasta 2018 tipud & topid
Aastal 2018 sai mul uusi jutte siia blogikasse 29 ja
uusi menüüpesasid 3 /emotsioonid, teadlikkus, jumalikkus/. Vaatamisi sai kokku 44 334, külastajaid 24 254 ja
üldse oli teid kokku 87 riigist.

Mu koduka-aasta 2017 tipud & topid
Aastal 2017 ei olnud ma võrreldes mullusega kaugeltki sama agar. Postitusi kogunes vähem, ent vaatamisi-külastajaid vähem küll polnud:) Siia sai kirja aasta 2017 lugude esikümme ja absoluutne viisik, youtube’i viis vaadatumat ja geograafiat ka.

foto: chirofirst.ca.Mu koduka-aasta 2016 tipud & topid
Võtsin aasta kokku. Et kui palju oli külastajaid ja vaatamisi, milline oli juttude Top 10, youtube’i vaatamiste-kuulamiste Top 10, riikide tipud ja topid. Veel vaatasin juttude absoluutset Top 5 mu blogikakirjutamise algusest alates ehk 13. juunist 2015.

Mu koduka-aasta 2015 tipud & topid
Pisikokkuvõtte mu blogikakirjutamise esimesest aastast koos menukamate juttude Top 10 ja 53 riigi nimega,
kust mu kirjutatut lugemas käidi.