maagia


Elu elamiseks on vaid kaks viisi.
Üks on selline,
justkui mitte miski pole ime.
Teine on selline, justkui kõik on ime.
/Albert Einstein/

 

 

Ütlen etteruttavalt, et lisaks olemasolevatele saavad siin olema lood ka Kuu-, ööpäeva-, une-, juuste- ja muust maagiast. Selle maagilise foto on üles võtnud Eleri Ever paigas nimega Antelope Canyon, USA-s.

Minu aju on üksnes vastuvõtja. Universumis asub tuum, kust me hangime teadmisi, jõudu ja inspiratsiooni. Ma ei ole süvenenud selle tuuma saladustesse, ent ma tean, et ta on olemas. /Nikola Tesla/

 Teadusel ei ole vaja müstikat. Ja müstikal ei ole vaja teadust. Inimesel on aga vaja mõlemat. /Siddhameditsiin – hästi hoitud saladus/

Kvantfüüsika ütleb, et inimene on lõpmatu energiaallikas. See allikas asub südames, mille kaudu meil on ligipääs kõikidele võimalustele ning mille kaudu me oleme ühenduses kogu universumi ja tema infoväljaga.
/Maagiline Matrix – uute mustrite looja/

Me oleme need, kelleks meie mõtted meid teinud on – nii et jälgi, mida sa mõtled. Sõnad on teisejärgulise tähtsusega. Mõtted elavad, nad rändavad kaugele.
/Swami Vivekananda/

Ühisväljateooria järgi on kõik asjad omavahel seotud, moodustades võrgustiku, maatriksi. Kõik on üks. Ja seepärast – mida teed teistele, teed tegelikult iseendale.
/Maagiline Matrix – uute mustrite looja/

Universumiga üksolemise maagia: Päikese kevadpunkt – punkt sodiaagiringis, kus päike kevadisel pööripäeval tõuseb – nihkub 72 aasta jooksul ühe kraadi võrra. Periood, mille jooksul päike sel viisil sodiaagiringi läbib, on umbes 25 920 aastat. Seda kutsutakse kosmiliseks ehk platooniliseks aastaks. Inimene hingab ühe minuti jooksul tavaliselt 18 korda, ühes tunnis teeb ta 1080, ühes päevas 25 920 hingetõmmet. 25 920 Maa päeva on omakorda inimese keskmine eluiga, umbes 72 aastat. /Rudolf Steiner/

Maailm on tegelikult palju lihtsam kui meile näib, näidatakse ja näha lastakse.
/Maagiline Matrix – uute mustrite looja/

Kassinurrumaagia: kassid nurruvad sagedusel 20–140 Hz, mida peetakse ravivaks paljude haiguste puhul. Kassi nurrumine rahustab närve, stressi ja hingeldamist, alandab vererõhku, ravib põletikke ja paistetust ning tohterdab lihaste ja sidemete vigastusi. Kassiomanike infarktioht on tavakodanikest 40% väiksem. Luid tugevdab kõige paremini sagedus 25–50 Hz, sellest järgmisena sagedus 100–200 Hz.

Kui soovid aru saada universumist, mõtle energiale, sagedusele ja võnkumisele.
/Nikola Tesla/

 

Lisa kommentaar