☼Maagiline Matrix – uute mustrite looja

See oli lahe seminar. Kes kukkus pulksirgena põrandale, kes vajus ette ”pooleks”. Täiesti kontrollimatult. Nalja ja naeru kui palju! Ei, tegu polnud klounide koolituse, vaid hoopis kvantmaailmaga! Ja nagu selgus, pole see hirmkeeruline raketiteadus ühti.

Kvantfüüsika ütleb, et inimene on lõpmatu energiaallikas. See allikas asub südames, mille kaudu meil on ligipääs kõikidele võimalustele ning mille kaudu me oleme ühenduses kogu universumi ja tema infoväljaga.

Mu lugu Maagilise Matrixi seminarilt, mida juhendasid Arvo Soomets ja
Heli Tennosaar ning väisas külalisena Maagilise Matrixi maaletooja Ainar Leppik, ilmus ajakirjas Üks 2010. aastal… Lõigukest sellelt seminarilt ja pointimisest saad vaadata siit. Elu ent ei seisa paigal…

ARVO SOOMETS – mees, kes suudab arusaadavaks rääkida keerulised asjad, tutvustab nüüd kvantmaailma enda rajatud õpetuse ReaalsusLoome seminaridel. “Siin ülilühike loend süsteemidest, mis hoiavad meid eemal teadmistest, kes me oleme, mida kujutab endast reaalsus ja milline on inimeste tegelik roll selle tekkes. Haridussüsteem, akadeemiline ortodoksne teadus, n-ö tõendi- ja teaduspõhine meditsiin, valitsev majandussüsteem ja kõikvõimalikud inimtekkelised religioonid, kaasa arvatud New Age liikumised,” on kirjas ReaalsusLoome kodukal, siin minu lühendatuna. Arvot vaata-kuula siit.

HELI TENNOSAAR – paitava häälega ja eeterlikuna mõjuv haldjas viib läbi
Maagilise Matrixi seminare, teraapiaid, praktikaid ja ühispointimisi. “Maagiline Matrix loob võimaluse ühenduda kõrgematel sagedustel võnkuva energiaga, mis omakorda tekitab olukorra, milles iga inimene saab kaasloojana muuta oma maailma!” kõlab Maagilise Matrixi kodukal. Kuidas aga pointimine välja näeb ja mis on, vaata-kuula siit.

AINAR LEPPIK – kuskil mujal viibivana tunduv mees õpetab Krysthala Tervendustehnikat. Tema koduleht Auroramaa “tutvustab, millised on loomulikud energiadünaamikad ja kuidas need dünaamikad saavad sinu elu positiivselt mõjutada – tugev tervis, soojad suhted, hea enesetunne, aus eluviis.” 

foto: reaalsusloome.com

Infolained hõljuvad ja voolavad me ümber kogu aeg.


EESSÕNA ASEMEL

Ega ma Maagilisest Matrixist (MM) enne muud teadnud, kui et selles on pointimiseks kutsutav tehnika, mille abil saab tekitada igasuguseid toredaid muutusi suhetes, tervises, enesetundes, iseendas, olukordades. Mõni on pointinud arvutil kõlarid tööle, mõni autole parkimiskoha, mõni lapse nohust terveks, mõni hakanud nägema asjade omavahelisi seoseid, mõni vabanenud pingetest või aastaid vaevanud takistustest.

Heli Tennosaar, üks MM-i seminaride ja seansside läbiviijaist on muu hulgas omandanud oskuse mitte tormata emotsioonidega ärritavasse, häirivasse või kurvastavasse olukorda, mida enamus meist teeb sagedamini kui tahaks. ”Ma vaatan nüüd kõrvalt, kuidas paistab kogu asi siis, kui olen samas situatsioonis hoopis sõltumatu vaatleja. See lahtilaskmine ei tulnud muidugi üleöö ega ka mõne kindla tehnikaga, vaid üha enam ja enam südames olemisega.” 


KÕIGE TÄHTSAM ON SÜDAMES OLEMINE

Südames olemine tähendab armastuses või sügavas meditatiivses
ehk kõrgendatud teadvuse seisundis viibimist.

Just siis on inimene kõige avatum infole, mis aitab ära muuta minevikutraumasid, vigastusi, emotsionaalseid lopse ning asendada vanu mõtte- ja käitumismustreid uutega. Mida korrapärasemalt MM-iga tegelda, seda vähem südames olemise seisundisse jõudmiseks aega kulub ning seda pikemalt inimene selles viibida suudab.

”Praktiseerimine on äärmiselt tähtis. Paljud käivad seminaril ära, on saadud infost elevil, hõljuvad siin, kodus ei pruugi aga midagi sellist enam kogeda, pettuvad ja lõpetavad. Ent mida rohkem harjutada, seda pikemalt suudame olla kõrgendatud teadvuse seisundis ning võtta vastu uut informatsiooni,“ julgustab Ainar Leppik, kes pani Eestis õpetatava Maagilise Matrixi kokku Matrix Energeticsi alusel.

SÜDAMESSE MINEMINE. Õpi see ära kasvõi kohe nüüdsama.
• Hakka jälgima oma mõtteid.
• Ära püüa neid lõpetada või kuhugile suunata, lihtsalt vaatle rahulikult nende kulgemist.
• Tee seda umbes 15–20 sekundit.
• Siis aga esita õhku küsimus: kuskohast see mõte alguse saab?
• Ja tunneta, kuhu vool suundub – südame keskele, nn südame musta auku, mille kaudu oleme ühenduses kogu universumi ja tema infoväljaga. 

Sind valdab kas täielik rahu või kirgastunud olek või mõnus tühjus või mis iganes hea tunne. Sa oledki südames. Ning et harjutamine teeb meistriks, pole sul varsti vaja armastuses olemiseks muud, kui

teha otsus, et nüüd lähed südamesse, hingata sisse ja välja hingates “kukkudagi“ sinna.


LUBA ASJADEL MUUTUDA
“Maagiline Matrix ei ole tervendamine, vaid muutumine, transformatsioon,“ rõhutab Arvo. ”Tervendamine on sellest vaid murdosa, sest tervendades näiteks mingit kehaosa ei pruugi me häire tegelikule põhjusele pihta saada.

Maagiline Matrix ei keskendu probleemile, haigusele, murele,
vaid lahendusele ja neid on universumis tohutult palju.”

Kuid… iga muutusega käib kaasas pisike aga. Muutus ei pruugi olla üldse see, mida tavamõistus ootab ja sa ette oled kujutanud. Kes soovib MM-iga muuta elu paremaks, peab olema valmis üllatusteks, sest see, mis toimuma võib hakata, ehmatab alguses tavamõistuse ehk ära ning paneb arvama, et oeh, nüüd on midagi untsus. Ei ole!

Maatriks on intelligentne tegelane, tema näeb ette-taha, üles-alla, minevikku ja tulevikku, loori taha ja pildi sisse ning aitab meelde tuletada seda, mille oled ära unustanud, mis on su sees aga kogu aeg olemas olnud.

Pealegi, kui teed asju südame ja armastusega, ei saa mitte midagi mitte kunagi nurja minna. Muutused käivitab aga pointimine ning märku sellest, et vana muster on haihtunud ja avanud tee uuele, näitab kas ripsmete võbelemine, sõrmede liikumine, sügav hingetõmme, täielik lõdvestumine, vajumine, kukkumine…

Pärast oma elu esimest pointimisekogemust ja selilikukkumist lamasin ma – ei, otsekui õõtsusin mingis mõnusas, veest tihedamas, valgelt kumavas sinises turvalises olemises. Helge ja hea tunne oli.

POINTIMINE. Nii teise kui iseenda pointimine. Esmalt lähed südamesse.
• Paned ühe käe sõrme kehal mingile punktile – see võib olla näiteks mõni pinges koht.
• Teise jaoks otsid aga kas kehal või kus iganes õhus punkti, mis tundub olevat esimesega ühendatud. Punktid otsekui tõmbuksid energeetiliselt teineteise poole. Punkte valides usalda intuitsiooni.
• Siis kujutad nende kahe punkti vahele mingi ühenduse, olgu nööri, valgusekiire, mille iganes.
• Sõnastad positiivse taotluse, et midagi muutuks, korrastuks, terveneks ning lased vanal reaalsusel plaksti kokku kukkuda, nähes vaimusilmas, kuidas side katkeb või nöör sulab või valguskiir olematuks plahvatab.

Selle asemele tuleb nüüd uus info. Et see on juhtunud, annab keha märku hingetõmbe, õõtsumise, kukkumisega. Ja kui sa esialgu mingeid nihkeid ei tunnegi, toimub muutus alati – see ongi MM-i ilu ja võlu. Sul tuleb vaid hakata märkama, mis on varasemast teistmoodi, paremaks läinud. Pointimisele lisaks kasutab MM muidki tehnikaid: ajas rändamist, teisikute loomist, sümboleid, dimensioone, paralleeluniversumeid, sagedusi.

Et aga kvantmaailm sulle tõesti kenasti appi saaks tulla, anna end vabaks ja lase asjadel juhtuda. Mida avatum oled, seda suuremad on ka toimuvad muutused. Usalda universumit, lase tekkida võimalustel, mille peale sa ise elu sees ei pruugi tulla ning ole meeleseisundis, kus imed on võimalikud ning igapäevased kaaslased.

See, mida me tunnetame oma viie meelega, on vaid jäämäe tipp sellest, mille tunnetamiseks ja kogemiseks me tegelikult võimelised oleme.

Ole meeleseisundis, kus imed on võimalikud.


MAAGILISE MATRIXI SEANSS JA LAHTILASKMINE
Seanss näeb alati välja isemoodi, sõltuvalt tegijast ja seansile tulijast. Üks on aga kindlalt pointimine, millest kõik algab. Kumbki, ei Heli ega Arvo küsi, miks inimene tuli, sest liigne info vaid segaks. Mida vähem teada, seda parem. Küll tutvustavad mõlemad, mida MM endast kujutab.

“Kui meestele rääkida lahti Maagilise Matrixi teaduslik taust, saavad nad aru, et tegemist ei ole mingi voodoo-värgiga. Mõnele pean kvantfüüsikast pika loengu ja siis ütlen, et nüüd hakkame seda rakendama. Naistele meeldivad filosoofilisemad teemad. Ja kui tuleb pere, räägin sellest, mis neid ühendab ning millele ja miks nad tähelepanu peaksid pöörama,“ jutustab Arvo.

Uuesti tulla pole enamasti vaja, ent eks see ole inimese sisetunde küsimus. Heli soovitab seansside tegijaid vahetada: “Me pääseme lahustama erinevaid mustreid. Iga tegija on ainulaadselt erinev. Mina saan kõige paremini hakkama läbielatud emotsioone puudutavate mustritega, Arvol tuleb aga luude ja liigeste “vahetamine“ hästi välja.“

Arvo Soomets – mees, kes räägib arusaadavaks keerulised asjad.

Muidugi on ka kroonilisi käijaid ja hädade külgetõmbajaid – inimesi, kes ei raatsi negatiivsest lahti lasta. Arvo pajatab loo naisest, kes tuli ta juurde migreeniga. Pooletunnise seansiga oli valu läinud. Järgmisel päeval oli naine aga valuga kõps tagasi. Käis nii pea seitse korda, kuni Arvo palus tal lõpuks kirjeldada muutusi, mida ta peale seanssi tunneb.

“No läksin õhtul koju ja olin juba poolteist tundi telekat vaadanud, aga valu ikka polnud. Tavaliselt piisab poolest tunnist. Magama minnes mõtlesin, et pole ammu peavaluta voodisse läinud. Hommikul ärkasin ka ilma valuta. Imelik! Jõin kohvi, mida ma tavaliselt teha ei saa, sest pea hakkab pärast kohe lõhkuma. Ei midagi! Olin juba mitu tundi tööl olnud ja pea ikka veel ei valutanud. Lõunalauas sõin ja tundsin esimest valutuksakat!“

Mida too naine tegi? “Vilistas näpud suus migreeni välja!“ kõlab Arvo napp kommentaar. “Mina ei võta valu ära, inimene ise kas teeb muutuse või mitte. Too naine aga hoidis küünte ja hammastega oma valust kinni, sest see on võib-olla tema ainus võimalus endale tähelepanu tõmmata.“

foto: Heli Tennosaare Facebooki lehelt.

Eeterlikuna mõjuv Heli Tennosaar oma pesamunaga.

Heli lisab, et paljudel, kes mitu korda käivad, on vaja vanu mustreid kiht kihi haaval maha koorida, enne kui jõuab tegeliku põhjuseni. MM-iga saab valu ära võtta küll, ent alateadvus paneb pidurid peale: ehee sõbrad, enne peavalu tõelise põhjuseni jõudmist, on vaja ära muuta see ja see ja see muster.


PÕNEVUSEST PAKATAV KVANTMAAILM
Oled sa vaadanud lainesõõre pärast kivikese vetteviskamist? Kui viskad teisegi kivikese, saavad selle tekitatud lained esimestega kokku, läbivad teineteist, moodustavad uusi mustreid.

Ka mõtted liiguvad lainetena, põimuvad ja põrkuvad omavahel.
Nad on energia, neis on info. Seepärast mõtle hästi järele,
milliseid mõtteid sa mõtled.

1950-ndatel aastatel tehti Jaapanis katse. Ühel saarel elavatele makaakidele jäeti randa maguskartuleid, mida nad armastavad. Ent need peavad olema puhtad, mitte liivased, nagu olid nood bataadid. Korraga haaras üks pärdik vilja ja pesi selle merevees puhtaks. Varsti talitasid tema eeskujul teisedki. Peagi pesid bataate ka ümberkaudsete saarte makaagid, ehkki igasugune võimalus neil nähtaval moel omavahel suhelda puudus. Mõne aja pärast korrati sama katset Madagaskaril elavate ahvidega. Tulemused olid samad. Kvantfüüsika ütleb selle kohta, et kui mingi oskuse või teadmise omandab kriitiline hulk massist, mis makaakide puhul oli ligikaudu sada isendit, suudab info levida kaugete vahemaade taha.

Ühisväljateooria järgi on kõik asjad omavahel seotud, moodustades
võrgustiku, maatriksi. Kõik on üks. Ja seepärast – mida teed teistele, teed tegelikult iseendale.

foto: pinterest.com

Lainesõõrid kohtuvad ja läbivad teineteist.


LÕPPSÕNA ASEMEL
Heli Tennosaar, kes on juba lapsest peale tundnud huvi selle vastu, millele viie meelega vastuseid ei leia, pendeldanud, tegelnud inglitega, jõudnud reiki meistriks ja läbinud ka alateadvuse programmeerimise Psych-K kursuse, soovitab hakata rohkem iseenda sisse vaatama, sest

see mis toimub, ei ole peas, vaid südames.

Arvo Soomets, kes tegeles üle viieteistkümne aasta harrastusšamaanluse ja selle erinevate vormidega kuni avastas, et

maailm on tegelikult palju lihtsam kui meile näib,
näidatakse ja näha lastakse,

soovitab aga lõpetada hinnangute andmise. See on ohtlik asi, sest tekitab alateadlikult stressi ja hirmu – kui mina teistele hinnanguid jagan, teevad nemad ju sama.

Vähemalt kodus võiks tema sõnul küll püüda
võrdlemisest ja hinnangute jagamisest hoiduda.


KUIDAS MAAGILINE MATRIX EESTISSE JÕUDIS?

Ainar Leppik, Maagilise Matrixi Eestissetooja: “Olin USA-s kursustel, kus üks inimene rääkis mulle Matrix Energeticsist. Asi tundus huvitav, läksin veebi Matrix Energeticsi kodulehele ja registreerusin dr Richard Bartletti seminarile. See oli 2007. aasta sügisel. No esimesel päeval ei saanud ma mitte mõhkugi aru: kvantfüüsika, mingid morfogeensed väljad ja muu minu vigase inglise keele oskuse juures. Järgmisel päeval tulid pointimised ja teised tehnikad ning asi hakkas juba minema. Tegin kahe nädalavahetusega läbi esimese, teise ja kolmanda astme.

Pointimise seansse hakkasin Eestis läbi viima 2008. aasta alguses. Kevadel aga läksin taas seminarile. Esiteks on see üks äärmiselt mõnus kogemus, mida 400–500 kohaletulnuga jagada. Teiseks tegin seal läbi Matrix Energeticsi viimase astme, mille lõpetanu saab Praktiku tunnistuse. Kolmandaks aga läksin vaatama selle pilguga, mida Matrix Energeticsist võtta Eesti seminaride jaoks, sest õppida tahtjaid oli kogunenud üksjagu. Kokku olen ma dr Richard Bartletti seminaridel käinud kuus korda.

Maagilise Matrixi – Eestis on õpetuse nimi selline, panin kokku Matrix Energeticsi esimese kolme astme tehnikatest, igast astmest midagi. Eesti inimene on kiire taibuga, talle pole vaja asju nii pikalt lahti nämmutada kui Ameerikas. Esimese seminari viisin läbi 2008. aastal. Nüüd ma kursusi ega seansse enam ei tee. Tark õpetaja astub eest ära, kui ta õpilased temast paremaks saavad. Polnud mõtet endas seminaride tegemist vägisi kinni hoida… et mina tõin selle Eestisse ja pean sellega ka jätkama. Kogu loos on ka andmise teema sees ehk mida rohkem annad, seda rohkem sulle antakse. Nägin Arvos sädet ja sära, millega ta inimesi magnetina ligi tõmbab. Neil tuleb Heliga väga toredasti välja. Nad on ka ainsad, kes Eestis Maagilise Matrixi seminare korraldavad.”

Maatriks, võrgustik ehk kõik on omavahel seotud.


MIKS MAAGILINE JA MIKS MAATRIKS?
Maagiline – sellel pole müstika või nõidumisega mingit pistmist. Maagilised ja imelised on muutused, mis sinuga ja sinu elus tänu Maagilisele Matrixile toimuma hakkavad.
Maatriks tähendab meid ümbritsevat universumi infovõrgustikku.
Maagiline Matrix on Matrix Energeticsi tehnikate alusel loodud ja Eestis õpetatav meetod muutuste toomiseks oma ellu. Keskkond, kus kohtuvad maagilisus ja füüsika.
Matrix Energetics on USA kiropraktiku dr Richard Bartletti avastatud metoodika, mis käivitab muutusi olukordades ja tervises läbi kvanttasandi. See ei ole tehnika, pigem teadvuse seisund. Nii Maagiline Matrix kui Matrix Energetics õpetavad uskuma iseendasse kui suurimasse loojasse ja lõputusse energiaallikasse.
Kvantfüüsika tegeleb tõenäosustega, võimalikustega, mikromaailma omadustega, mida klassikaline füüsika ei suuda seletada ega ennustada. Väljendit “kvantfüüsika” kasutas esmakordselt Saksa füüsik, kvantteooria üks rajajaid Max Planck 1931. aastal oma raamatus The Universe in the Light of Modern Physics.

 

Lisa kommentaar