☼Janika Veski: MMS, DMSO ja isetervenemine

Ta on imeline naine – kartmatu, vapper ja tark. Et ma jagan tema seisukohti 100%, panin siia video, kus Janika seletab puust ja punaselt, millest tulevad haigused ja kuidas me saame aidata kehal end ise tervendama hakata. Abiks MMS ja DMSO. Aga selleks tuleb olla teadlik ning võtta vastutus oma tervise eest enda kätte ja ka oma vägi tagasi enda kätte.

 

Video on esinemine teemal “Isetervenemise ajastu” Uue ühiskonna 1. konverentsilt 2015. aasta septembris. Kirjutasin Janika jutust välja enda jaoks olulised mõtted

Tavameditsiinis on valdkondi, mis toimivad väga hästi, nagu erakorraline meditsiin ja diagnostika. Inimest kokku lappida ja elus hoida meditsiin oskab, ent krooniliste haiguste puhul on see süsteem mitte lihtsalt kasutu, vaid lausa kahjulik. Krooniliste haiguste ravi de facto puudub, sest kui osataks ravida, siis poleks need haigused ju kroonilised.

Lääne meditsiini eesmärk pole kunagi olnud otsida üles haiguse juurpõhjused. Eesmärk on tegelda vaid sümptomitega.

Kui kõrvaldada põhjus, ei saa olla tagajärge – see on loodusseadus.

Allopaatilises meditsiinis on vähi puhul keemiaravi edukas alla 3% juhtudest. See on hiilgavalt finantseeritud ja parim süsteem haiguste jätkamiseks.

Kõik sünteetilised ravimid on toksilised.

Haigustel on sümptomeid väga palju, põhjused on aga enamasti väga lihtsad: kehas on kas midagi üle, mis takistab tema toimimist või tal on toimimiseks puudu toitaineid ja energiat.

Haigused tekivad ja vohavad kui organismi pH on madal ehk organism on happeline. pH-d mõõdetakse skaalal 0–14. Alla 7 on happeline, üle 7 aluseline.
Biokeemias kasutatakse pH-skaalat, bioenergeetikas millivoltide skaalat. Rakkudes olevat energiat mõõdetakse millivoltides +400 kuni -400. Kõik mis on pH-skaalal happeline ehk 0–7, on millivoltide skaalal plussmärgiga ehk 0 kuni +400. Tegu on hävitavate ja elektrone varastavate vabade radikaalidega – see on haigusseisund. Kõik mis on aluseline ehk 7–14, on millivoltide skaalal 0 kuni -400. Tegu on elektronide doonorite ja elujõudu andvate antioksüdantidega – see on terviseisund. Kroonliliste haiguste põhjuseks on madal elektronide tase.

Keharakud vahetuvad pidevalt. Miks kroonilised haigused siis ikkagi püsivad, kui meil on aasta pärast uute rakkudega uus keha? See, kas meie elundid on terved või mitte, sõltub sellest, kas meie keha suudab toota uusi ja terveid rakke. Selleks on talle vaja ehitusmaterjali ehk 90 asendamatut toitainet, mida me ise ei suuda sünteesida ja ilma milleta ei suuda me elada. Need on 60 mineraali, 16 vitamiini,
12 aminohapet ja 2 rasvhapet.

Me oleme üle söönud, aga alatoidetud ehk et me oleme kroonilises toitainete puuduses.

MMS
Miracle Mineral Supplement, Miracle Mineral Solution, Master Mineral Solution on oksüdant, mis hävitab haigustekitajaid oksüdeerimise teel. MMS ei ravi, vaid puhastab keha, et too saaks hakata tegelema isetervenemisega. MMS segatakse kokku naatriumkloritist.

Segades MMS-i tilku lahja happega tekib uus ühend – kloordioksiid ClO2, mis tapab 99,99% kõikidest maailmas teadaolevatest patogeensetest mikroorganismidest.

MMS teeb laias laastus kahte asja. Kõigepealt puhastab see keha patogeenidest: seentest, viirustest, bakteritest ja muudest parasiitidest ning oksüdeerib raskmetallid ja teised toksiinid. Teiseks tervendab see keha mitokondri tööd aktiveerides ehk aitab rakutasandil toota energiat.

MMS oksüdeerib oksüdandina kõik, millel on madal pH ning madal pH on pea kõikidel patogeenidel. MMS toimib madala pH puhul nii: see loovutab oma kloorimolekuli, mis omakorda varastab patogeenilt elektrone, mille peale patogeen plahvatab. Kloordioksiidist jääb järele mikrokogus soola ja hapnik. Hapnik käivitab mitokondri töö ja sool on meile vajalik elektrijuht. Kõrvalnähtude asemel on kõrvalkasud. Janika seletab allolevas videos kõik väga täpselt lahti. 

MMS koristab kehast ära selle, mis sinna ei kuulu, tänu millele saab keha ennast ise tervendama hakata. Kloordioksiid on intelligentne, tappes ainult vaenlast.

DMSO
DMSO on orgaaniline väävliühend, üks meie raku koostisosadest. See on võrratu abivahend ainete läbi naha transportimisel, mis viib puhta vee, hapniku ja toitained raku sisse ja toob toksiinid välja. See ei toimi vereringes, vaid läbi rakuseinte. DMSO efektiivistab kõike, neutraliseerib vabu radikaale ja tervendab üle 300 vaevuse: ravib põletusi, haavu, traumasid, depressiooni, on tõhus valuvaigisti, alandab
turset, taastab vereringet.

Enamus tavameditsiini jaoks ravimatuid haigusi on nende kahe ainega väga lihtsalt tervendatavad. Miks? Sest need kõrvaldavad haiguse juurpõhjuse.

Rohkem MMS-ist ja DMSO-st saad lugeda siit kodulehelt.

MMS-i, DMSO-d ja muud väärt kraami saab osta lehelt mineralgarden.org. MMS-i komplekti siis sellelt lingilt. Ja DMSO sellelt lingilt.

Siin lugemist vene keeles.

Anneli kogemuslugu /artikkel Telegramist/.

Siin Janika MMS-i tutvustav ettekanne 2015. aasta septembris toimunud Uue ühiskonna konverentsil Tallinnas.

Sellel lingil klikkides saad aga kuulda ja kokkuvõtvalt lugeda sellest, mida Janika räägib ajurveedast.

Janika foto: Terje Atonen.

 

20 thoughts on “☼Janika Veski: MMS, DMSO ja isetervenemine

  1. seal on kõik vajalik olemas, aga ma nende turvalisuse huvides ei hõika seda siin välja. võtke palun nendega ühendust sealoleval meiliaadressil 🙂

    Meeldib

  2. Kas kellegi on kogemus MMS tarvitamisega koroona viiruse puhul?
    Ise olen võtnud neljandat päeva 3 tilka x 8 seoses mingi segase tunde puhul. Kuid endiselt on kehv tunne. Kui palju keegi seda viiruse puhul tarvitab ja kuidas toimib?

    Meeldib

  3. tere
    kas neid tooteid tohib kasutada ka siis kui oled rinnagatoitev ema-https://mineralgarden.org/pood/komplekt-naclo2-suuloputusvahend-ja-hcl-juukseloputusvahend/

    Meeldib

    • Marge, palun küsige mineralgardenist. Kuna nemad müüvad, oskavad ka nemad kindlasti öelda. Mina jagan ajakirjanikuna infot, aga ei valda teemat nii palju, et soovitusi jagada. Ja Janika MMSi lehelt leiab ka infot.See leht on väga põhjalik igasuguste juhistega. Rõõmu ja päikest!

      Meeldib

Lisa kommentaar